Bemutatkozunk

Rólunk

Társaságunk 2001 óta családi vállalkozásként működik a magánbiztonsági szektorban Veszprém megyei központtal. Cégünk a vagyonvédelmi tevékenységet komplexen végzi. Hatalmas tapasztalatunk és nagy gyakorlatunk van az élőerős őrzésvédelem területén, a biztonságtechnikai illetve az ezt támogató távfelügyeleti központok üzemeltetésében. Tevékenységeink kiegészítéseként, vagyonvédelmi szaktanácsadással és biztonságtechnikai felméréssel is segítjük meglévő és leendő ügyfeleinket.

A cégcsoportot édeasapám, Joó László alapította, akinek életfelfogását és szakmai elhivatottságát mértékadónak tekintem, így eszmeisége követendő példa, alapérték számomra.

Filozófiám, hogy a fejlődés a folyamatos és töretlen akarat, küzdelem eredménye! Meg persze egy „kis” szerencse sem árt hozzá… ebben áll a mi fejlődésünk.

Joó Erik

Ügyvezető, tulajdonos
+36 (70) 943-1816
jooerik@icloud.com

Üzletpolitikánk

Folyamatos, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása a hazai vagyonvédelmi piacon a vonatkozó törvények, jogszabályok maradéktalan betartásával, hozzájárulva a Magyarországi és Közép-Európai vagyonvédelmi szakmai színvonal emeléséhez.

Pannónia-Security Kft. magasan képzett, feddhetetlen, nagy tapasztalattal rendelkező lojális munkatársakkal dolgozik. Szakmai irányító kollégáink több évtizede, társaságunk alapítása óta szilárd tagjai vállalkozásunknak. Elkötelezett hívei vagyunk a minőségi szolgáltatásoknak. Ennek fenntartása érdekében dolgozóink oktatását, folyamatos szakmai képzését prioritásként kezeljük. Magas szintű szolgáltatásaink alapköve a minőségi munkaerő toborzása, szűrése, kiválasztása. Nagy hangsúlyt fektetünk Megrendelőink érdekeinek érvényesülésére, a szakmailag korrekt és eredményes üzleti kapcsolat kiépítésére és fenntartására.

Operatív vezetés

Cégünk több, mint 20 éve van jelen a vagyonvédelmi piacon, operatív vezetésünk tagjai széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel állnak rendelkezésére.

Pénzügyi vezetés

Joó Éva

Joó Éva

Pénzügyi Vezető

Szakács Edina

Szakács Edina

Pénzügyi Asszisztens

Élőerős vezetés

Magyar Julianna

Magyar Julianna

Projektkoordinátor

Ko╠łrmendi Anita

Körmendi Anita

Projektkoordinátor

Szalóki Dávid

Szalóki Dávid

Projektvezető

Derczó Zoltán

Derczó Zoltán

Projektvezető

sabján

Sabján Bence

Projektkoordinátor

Szabó Ferenc

Szabó Ferenc

Projektkoordinátor

Huszár Csaba

Projektellenőr

Technikai vezetés

Joó Róbert

Technikai Vezető

Cégünk komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokat kínál. 

Jelenleg 11 megyében szolgáltatunk az országban.

éve a vagyonvédelmi piacon
0 +
településen vagyunk jelen​
0 +
objektum egyidejű védelme
0 +
munkavállalónkkal szolgáltatunk
0 +
négyzetméter területet védünk​
0 +
Scroll to Top