Akik a céget alkotják – Szalai Ákos – Személy-és Vagyonőr

Új cikksorozatunk célja, hogy betekintést nyújtsunk színfalaink mögé, bemutassuk azokat a munkatársakat, akik töretlen és színvonalas munkájának is köszönhetően több évtizede szolgáltathatunk.

Szalai Ákos 17 éve munkatársunk, az általa képviselt értékrend, szakmai hozzáállás a magánbiztonsági piacon példaértékű.
Cikksorozatunk első része róla szól.

– Ákos mióta dolgozol a Pannónia Kft-nél?

– 2004-ben kezdtem a cégnél majd 2 év munkaviszony után 3 éves kitérőt tettem az OPAL Tartálypark Zrt-nél fegyveres biztonsági őr pozícióban. Aztán 2009-ben tértem vissza a Pannónia-Security Kft-hez.

– Jelenleg mi a feladatod?

– Személy- és vagyonőr beosztásban látom el feladataimat egy a világ élvonalához tartozó osztrák-magyar sütőipari vállalatnál celldömölkön.

– Jó kiállású, feszes ember vagy, a vagyonvédelmi szakmában ez mindenképpen előny. Mit kedvelsz ebben a szakmában?

– A kellő mértékben szakmailag jól átgondolt testreszabott és megszervezett feladatokat kedvelem, folyamatos és azonnali alkalmazkodás jellemző rám az állandóan változó követelményekhez. A Pannónia Kft. biztosítja számomra a folyamatos szakmai képzéseket, mellyel napra készen tudom tartani tudásomat és felkészült tudok maradni.

– Mennyi idős vagy Ákos?

– Novemberben leszek 58 éves.

– Akkor azért van pár éved még a nyugdíjig. A vállalatnál képzeled el magad a jövőben is?

– Igen, itt dolgoznék a jövőben is! A mai vagyonvédelmi piacon véleményem szerint nehéz „korrekt” biztonsági céget találni hát még ott megbecsült munkatársként dolgozni, szeretem a szakmámat mert úgy érzem én megtaláltam azt a közösséget ahol értékelik a munkámat.

– Ha éppen nem dolgozol, mit csinálsz Ákos?

– Szabadidőmet családommal töltöm. Van három egyetemet végzett komoly nemzetközi cégeknél munkába állt fiam, feleségem pedig a KLIKK Vas Vármegye celldömölki tagintézményében dolgozik.
Hobbim a kertészkedés, van 30 db gyümölcs fám. Ha pedig néha nyílik rá lehetőség, akkor a családommal együtt kirándulunk.

Megosztom ezt a cikket

További cikkek

éve a vagyonvédelmi piacon
0 +
településen vagyunk jelen​
0 +
objektum egyidejű védelme
0 +
munkavállalónkkal szolgáltatunk
0 +
négyzetméter területet védünk​
0 +
Scroll to Top