DE HU

Távfelügyelet

Riasztórendszerek felügyelete

Távfelügyeleti munkatársaink a nap 24 órájában működÅ‘ monitoring rendszeren keresztül folyamatosan figyelik és ellenÅ‘rzik a riasztórendszerekrÅ‘l beérkezÅ‘ jelzéseket.

A telepített riasztórendszertÅ‘l függÅ‘en az alábbi jelzéstípusokat tudjuk fogadni:

  •  betörésjelzések
  •  pánik, tűz és támadásjelzések
  •  nyitás - zárás riportok
  •  technikai jelzések   bÅ‘vebben
     

Video - távfelügyelet

2011. február 01-tÅ‘l a Pannónia-Security Kft megkezdte video-távfelügyeleti szolgáltatását.
  

Az ORFK állásfoglalása alapján a rendÅ‘rkapitányságok, vagyonvédelmi felügyeletet ellátó cégektÅ‘l rendÅ‘rségi beavatkozásra történÅ‘ felkérést, csak indokolt estben fogadnak el. Mivel egy diszpécser sem tudja megítélni a beérkezÅ‘ riasztásjelzés pontos okát (téves riasztás, műszaki hiba, kezelési hiba, tényleges betörésriasztás),ezért a video-távfelügyelet igénybe vételével pontos helyzetképet kaphat a riasztott objektumról. A videorendszer használatával kizárhatóak a téves riasztásból adódó indokolatlan értesítési folyamatok, valamint tényleges behatoláskor azonnali rendÅ‘rségi beavatkozás eszközölhetÅ‘. 
A video-távfelügyelet nem csak a rendÅ‘rségi értesítés elbírálásában nyújt segítséget. Video-szervereink alkalmasak távoli felvételmentésre és archiválásra is.
Betörés esetén a diszpécsernek lehetÅ‘sége van a látott képek,- saját gépen történÅ‘ mentésére, ezáltal kiküszöbölhetÅ‘ az ügyfél videorögzítÅ‘ét ért rongálás, vagy eltulajdonítás okozta adatvesztés. 
 

^ Fel az oldal tetejére