DE HU

Távfelügyelet

Riasztórendszerek felügyelete

Távfelügyeleti munkatársaink a nap 24 órájában működő monitoring rendszeren keresztül folyamatosan figyelik és ellenőrzik a riasztórendszerekről beérkező jelzéseket.

A telepített riasztórendszertől függően az alábbi jelzéstípusokat tudjuk fogadni:

  •  betörésjelzések
  •  pánik, tűz és támadásjelzések
  •  nyitás - zárás riportok
  •  technikai jelzések   bővebben
     

Video - távfelügyelet

2011. február 01-től a Pannónia-Security Kft megkezdte video-távfelügyeleti szolgáltatását.
  

Az ORFK állásfoglalása alapján a rendőrkapitányságok, vagyonvédelmi felügyeletet ellátó cégektől rendőrségi beavatkozásra történő felkérést, csak indokolt estben fogadnak el. Mivel egy diszpécser sem tudja megítélni a beérkező riasztásjelzés pontos okát (téves riasztás, műszaki hiba, kezelési hiba, tényleges betörésriasztás),ezért a video-távfelügyelet igénybe vételével pontos helyzetképet kaphat a riasztott objektumról. A videorendszer használatával kizárhatóak a téves riasztásból adódó indokolatlan értesítési folyamatok, valamint tényleges behatoláskor azonnali rendőrségi beavatkozás eszközölhető. 
A video-távfelügyelet nem csak a rendőrségi értesítés elbírálásában nyújt segítséget. Video-szervereink alkalmasak távoli felvételmentésre és archiválásra is.
Betörés esetén a diszpécsernek lehetősége van a látott képek,- saját gépen történő mentésére, ezáltal kiküszöbölhető az ügyfél videorögzítőét ért rongálás, vagy eltulajdonítás okozta adatvesztés. 
 

^ Fel az oldal tetejére