DE HU

Riasztórendszerek felügyelete

Betörés esetén a helyi riasztás mellett, a riasztóközpont betörés-jelzést továbbít a felügyeleti központba. A beérkezÅ‘ jelzésbÅ‘l azonnal látható a riasztást kiváltó érzékelÅ‘ elhelyezkedése. A diszpécser azonnal értesíti a megbízót, illetve az általa megadott személyeket, valamint szerzÅ‘dés szerint, a kivonuló szolgálatot és a megbízót. Így nagymértékben nÅ‘ a riasztás hatékonysága. Természetesen nincs helyhez kötve a behatolásjelzÅ‘ és a távfelügyeleti szolgálat, ezért az egész országra kiterjedÅ‘en tudjuk fogadni a beérkezÅ‘ jelzéseket.

Pánikjelzésnél, a helyi hangos riasztás megkerülésével érkeznek a jelzések diszpécserszolgálathoz. Ez a riasztási forma a védett helyiségben tartózkodók személyvédelmét szolgálja. Fenyegetés, vagy a közvetlen veszélyeztetettség gyors intézkedést kíván, ezért a támadásjelzés lokalizálása után azonnal riasztjuk a helyileg illetékes rendÅ‘rhatóságot.

A riasztóközpont által küldött üzenet programozható orvosi segélykérésre, rendÅ‘rség riasztására, illetve bármilyen, a megrendelÅ‘ által megadott esemény közlésére.

Nyitás – zárás riportok segítségével pontosan és a felhasználókra lebontva nyomon követhetÅ‘:

  • a rendszer élesítése és hatástalanítása (nap, óra, perc, felhasználó)
  • a nyitvatartási idÅ‘ pontos betartása (késÅ‘bb nyitottak, elÅ‘bb zártak)
  • kódokkal történÅ‘ visszaélési kísérletek (munkaidÅ‘ utáni nyitások)

Szolgáltatásunk része a teljes vagyonvédelmi rendszer átfogó és állandó műszaki felügyelete. A központ jelzést küld minden műszaki hibáról, ami a jelzÅ‘rendszer biztonságos működését veszélyezteti (220V hiba, akkumulátor hiba, sziréna hiba, vezetékezés hiba stb.), így a távfelügyeleti szolgálat a legrövidebb idÅ‘n belül értesítheti a karbantartó személyzetet.

^ Fel az oldal tetejére