DE HU

Riasztórendszerek felügyelete

Betörés esetén a helyi riasztás mellett, a riasztóközpont betörés-jelzést továbbít a felügyeleti központba. A beérkező jelzésből azonnal látható a riasztást kiváltó érzékelő elhelyezkedése. A diszpécser azonnal értesíti a megbízót, illetve az általa megadott személyeket, valamint szerződés szerint, a kivonuló szolgálatot és a megbízót. Így nagymértékben nő a riasztás hatékonysága. Természetesen nincs helyhez kötve a behatolásjelző és a távfelügyeleti szolgálat, ezért az egész országra kiterjedően tudjuk fogadni a beérkező jelzéseket.

Pánikjelzésnél, a helyi hangos riasztás megkerülésével érkeznek a jelzések diszpécserszolgálathoz. Ez a riasztási forma a védett helyiségben tartózkodók személyvédelmét szolgálja. Fenyegetés, vagy a közvetlen veszélyeztetettség gyors intézkedést kíván, ezért a támadásjelzés lokalizálása után azonnal riasztjuk a helyileg illetékes rendőrhatóságot.

A riasztóközpont által küldött üzenet programozható orvosi segélykérésre, rendőrség riasztására, illetve bármilyen, a megrendelő által megadott esemény közlésére.

Nyitás – zárás riportok segítségével pontosan és a felhasználókra lebontva nyomon követhető:

  • a rendszer élesítése és hatástalanítása (nap, óra, perc, felhasználó)
  • a nyitvatartási idő pontos betartása (később nyitottak, előbb zártak)
  • kódokkal történő visszaélési kísérletek (munkaidő utáni nyitások)

Szolgáltatásunk része a teljes vagyonvédelmi rendszer átfogó és állandó műszaki felügyelete. A központ jelzést küld minden műszaki hibáról, ami a jelzőrendszer biztonságos működését veszélyezteti (220V hiba, akkumulátor hiba, sziréna hiba, vezetékezés hiba stb.), így a távfelügyeleti szolgálat a legrövidebb időn belül értesítheti a karbantartó személyzetet.

^ Fel az oldal tetejére