DE HU

Élőerős védelem

Objektum védelem

Az élőerős vagyonvédelmi tevékenységünk keretén belül a legkorszerűbb eszközökkel vállaljuk a Megbízóink által meghatározott intézmények rendészeti, biztonsági feladatainak végrehajtását, a felügyeletünkre bízott terület, létesítmény őrzés-védelmét.
A működési területeinken felállított kirendeltségek segítségével, szigorú és rendszeres ellenőrzéssel, a munkavégzéshez szükséges feltételek maximális biztosításával kívánjuk megteremteni a magas színvonalú szolgáltatás feltételeit.  Cégünk ellenőrzési rendszerének szerves része a folyamatos működő diszpécserszolgálat. Feladata, a vagyonvédelmi rendszerek felügyeletén túlmenően, a Pannónia-Security Kft. vezetésének folyamatos tájékoztatása, a szolgálatban lévő állomány intézkedési képességének fenntartása, tevékenységének irányítása.bővebben   
 

Rendezvénybiztosítás

Szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk a rendezvényre történő be-és kiléptetést, különös figyelemmel a közbiztonságra veszélyes eszközök ruházatban vagy csomagként történő bejuttatására. A rendezvények ideje alatt folyamatos járőrszolgálatot biztosítunk, a biztonságot veszélyeztető, a rendezvényt zavaró személyeket távol tartjuk.  A fenti intézkedések sorozatával biztosítjuk a rendezvények zavartalan lebonyolítását. 


Szállítmánykísérés

A szállítmánykíséréssel, mint speciális szolgáltatással már 2001-óta foglalkozunk. Jelentős igény alakult ki, főként a vasútépítéssel foglalkozó cégek részéről a vágányon járó gépeik, szerelvényeik őrzése kísérése tekintetében.  E magas fokú, megbízhatóságot és szakértelmet igénylő feladatokat, jól képzett és a vasutat ismerő szakemberekkel látjuk el. Irányításukat olyan személy végzi, aki korábban a Celldömölki Szállítmánykísérő Fegyveres Biztonsági Őrség parancsnoki feladatait 5 éven keresztül látta el. Az elmúlt évtizedben közel 350.000 kilométer kisérést hajtottunk végre káresemény bekövetkezése nélkül. 
 

^ Fel az oldal tetejére